1.jpg3.jpg2.jpg
ОТ 01.04.2024г. МАГАЗИНЪТ НИ В гр. СОФИЯ Е НА НОВ АДРЕС - бул. "Тодор Александров" 31. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Алуминиеви щори

СЪЗДАЙТЕ ВАШИЯ СВЕТЛИНЕН КОМФОРТ У ДОМА ЗА ПО-ДОБЪР РЕЛАКС!

Хоризонтални щори

   Хоризонталните щори са най-често използваният продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта на достъпни цени.

   Разнообразието от цветове и модели, лесната употреба и поддръжка, дискретният дизайн ги правят подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. Същевременно хоризонталните щори представляват идеалното решение за мокри помещения, където високата влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали.

Характеристики:

  • Алуминиевите щори са изработени от алуминиеви ламели с ширина 16 или 25 мм. с цветно лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми.
  • "Макси" моделите са ново поколение хоризонтални щори, разработени специално за алуминиева, PVC и дървена ( европрозорци ) дограма.

Как да изчислим цената ?

Ценообразуването на хоризонталните щори зависи от размера на прозореца, от избрания модел и цвят. Във всеки наш офис можете да откриете мостри на предлаганите модели, както и над 50 нюанса на цветове.

 

Защо да изберете хоризонтални щори ? 

Хоризонталните щори са по джоба на всички и затова те са най-предпочитани.

Те са надеждни и практични, лесни за употреба и почистване.

При тях има огромен избор от цветове, екстри и модели.

Можете да регулирате светлината и видимостта в помещенията.

 

ВНЕСЕТЕ УЮТ И ТОПЛИНА У ДОМА С ЩОРИТЕ НА "ДЕСАНТ"!

www.studio-pleven90.com